Seriale

Rojst

Miasteczkiem wstrząsa podwójne morderstwo. Gazeta „Kurier wieczorny" przekazuje sprawę dwóm dziennikarzom, Witoldowi Wanyczowi oraz Piotrowi Zarzyckiemu. Dziennikarze rozpoczynają śledztwo na własną rękę.
Kobiety Mafii

Kobiety Mafii

Polski serial telewizyjny, wyreżyserowany przez Patryka Vegę. Serial jest kontynuacją wątków oraz wydarzeń znanych z filmu. Premiera serialu miała miejsce dnia 30 maja 2018 roku.
Patrick Melrose

Patrick Melrose

Patrick Melrose (Benedict Cumberbatch) pochodzi z arystokratycznej, uprzywilejowanej rodziny. Jest inteligentnym i charyzmatycznym mężczyzną, który cieszy się dużym powodzeniem wśród kobiet. Starając się uporać z trudnymi wspomnieniami z traumatycznego dzieciństwa, które zafundowali mu agresywny ojciec oraz przymykająca na wszystko oko matka, szuka ukojenia w używkach.
Kruk. Szepty Słychać Po Zmroku

Kruk. Szepty Słychać Po Zmroku

Na Podlasiu dochodzi do porwania nastoletniego chłopca. Adam Kruk, inspektor łódzkiego wydziału kryminalnego zostaje w tym samym czasie oddelegowany do Białegostoku. Po latach wraca do miasta, w którym dorastał, gdzie będzie musiał się zmierzyć nie tylko ze sprawą porwanego chłopca, ale także z mroczną stroną swojej przeszłości.
Altered Carbon

Altered Carbon

Po 250 latach zamrożenia więzień dostaje nowe ciało i szansę odzyskania wolności — w tym celu musi rozwiązać sprawę zagadkowego morderstwa.